Vælg en side

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Program

Dørene åbner kl 12:00. 

DJ Terkel spiller igen i år festpladsen op! Terkel formår at få alle til at smile og bevæge sig. Så der er massere af god musik at danse til når der bliver gjort klar til næste band! Terkel er også konferencier, så han holder alle informeret dagen igennem. 

Alle nedenstående tider er vejledende og kan varriere en smugle i løbet af dagen.

Program - Hawkeye & Hoe

Hawkeye & Hoe - kl 12.45

Hawkeye & Hoe er nu ved at være en fast tradition til Vejrumbro Open Air! Igen i år kommer de med fuld udrykning og sætter gang i pladsen med et brag! 

Glæd jer til at Vejrumbro Open Air 2019 bliver skudt igang på bedste maner, med alle de sange du kender og nogen af dem med et lille twist!

 

Se mere her!

Soemaendene

Sømændene - kl 15.00

Sømændene har krydset over 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start på Sydsjælland i begyndelsen af 00’erne.

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest.

Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det live, at de 8 sømænd kommer bedst ud over kanten.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og find til Vejrumbro d. 3 august 2019, hvor du kan skåle og gå i dørken med Sømændene.

 

Se mere til Sømændene HER!

Hit Orchestra

Hit Orchestra - kl. 18.00

Glæd jer til når Danmarks sublime Hit Orchestra går på scenen og fyrer op for en perlerække af de største hits fra de sidste 50 år!

På scenen i Vejrumbro er der samlet nogle af landets dygtigste musikere og sangere, som alle har spillet med et hav af kendte, danske kunstnere – heriblandt Sanne Salomonsen, L.I.G.A, Medina, Rasmus Seebach, Hej Matematik, Søs Fenger, Mø, Christoffer, Joey Moe, Peter AG mfl.

Der bliver leveret et show i absolut topklasse! Med stor musikalitet, med de mange års erfaring fra tusindevis af livekoncerter samt en smittende og sprudlende spilleglæde.

 

SE MERE HER!

Danser Med Drenge

Danser med Drenge - kl 20.30

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl – i over 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få.

Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af en koncert oplevelse .

Denne sommer aften i Vejrumbro bliver ingen undtagelse.

Bandet har fire Grammynomineringer, og de har lagt nr. 1 på hitlisterne.

I dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder.

 

SER MERE HER!

Guitar Rebels

Guitar Rebels - kl. 23.00

Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands.

De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt.

Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre  – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.  Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”

Guitar Rebels skruer I den grad op for “The Sound of VOLBEAT“ og spiller de nye super hits, men formår også at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over.

Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen..

"You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat!"

 

SE MERE HER!

Her finder du pladsen